LK Armatur Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

Tietosuojakäytäntö

Johdanto

Me LK:lla välitämme yksityisyydestäsi ja pyrimme aina ylläpitämään korkeatasoista tietosuojaa. Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia LK-konserniin (Lagerstedt & Krantz AB ja sen tytäryhtiöt) kuuluvia yrityksiä.

Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten käsittelemme henkilötietoja, jotka jaat kanssamme verkkosivustojemme ja/tai matkapuhelimiin ja tabletteihin kehittämiemme sovellusten kautta. Kerromme, mitä henkilötietoja keräämme, mihin käytämme niitä, kuinka kauan säilytämme niitä ja kenen kanssa voimme jakaa niitä. Tässä tietosuojakäytännössä selostetaan myös oikeutesi ja kuinka voit käyttää niitä.

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Rekisterinpitäjä

Lagerstedt & Krantz AB, yritysrekisterinumero 556507-9844, Johannesfredsvägen 7, 168 69 Bromma, on rekisterinpitäjä, joka käsittelee henkilötietojasi LK:n verkkosivuston ja mobiilisovellusten osalta. Siksi olemme vastuussa siitä, että henkilötietojasi käsitellään oikein ja turvallisesti sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla. Tällaisessa tilanteessa saatamme pyytää sinulta muita henkilötietoja varmistaaksemme, että luovutamme tietoja oikealle henkilölle.

Oikeutesi

Seuraavassa luettelossa on yhteenveto sovellettavan lainsäädännön mukaisista oikeuksistasi.

 • Oikeus tutustua tietoihin

Sinulla on oikeus tutustua henkilötietoihisi ja saada kopio käsittelemistämme henkilötiedoista.

 • Oikeus korjata tietoja

Jos käsittelemämme sinua koskevat henkilötiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai vanhentuneita, sinulla on oikeus korjata kyseiset henkilötiedot.

 • Oikeus poistaa tietoja

Sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien henkilötietojen poistamista. Ellei meillä ole oikeudellista perustetta jatkaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, kyseiset henkilötiedot poistetaan.

 • Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

 • Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos käsittelyä on rajoitettu, voimme vain tietyissä tilanteissa suorittaa muita henkilötietoja koskevia käsittelytoimia kuin tallentamisen.

 • Oikeus siirtää tietoja

Jos henkilötietojasi käsitellään suostumuksesi tai kanssasi tehdyn sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja pyytää, että nämä tiedot toimitetaan toiselle rekisterinpitäjälle.

 • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä henkilötietojesi käsittelyä koskevia valituksia Ruotsin tietosuojaviranomaiselle (Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, SE-104 20 Stockholm).

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai kirjeitse.

Sähköposti: privacy@lk.nu

Osoite: Lagerstedt & Krantz AB, Box 66, 161 26 Bromma

Henkilötietojesi jakaminen

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos se on tarpeen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai velvoitteidemme täyttämiseksi sinua, asiakkaita ja/tai kumppaneita kohtaan. Jaamme henkilötietojasi vain LK:n palveluntarjoajille, esimerkiksi IT-palveluntarjoajille, jotka kehittävät ohjelmia ja palveluita verkkosivustoillemme ja mobiilisovelluksiimme. Näillä yrityksillä on velvollisuus noudattaa sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä, säilyttää henkilötietosi turvallisesti, ja niillä on lupa käsitellä henkilötietojasi vain LK:lle tarjoamansa palvelun suorittamiseksi, eli ne eivät saa käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa.

Huomaa, että meillä voi olla velvollisuus jakaa henkilötietojasi viranomaisille sovellettavan lainsäädännön nojalla tai rikosepäilyjen yhteydessä.

Henkilötietojasi ei myydä kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Keräämämme henkilötiedot ja niiden käyttötarkoitus

Tiedustelut verkkosivustoillamme olevien lomakkeiden kautta

Tarkoitus

 • Vastata tiedusteluusi.

Henkilötietojen käsittely

 • Tunnistus.
 • Viestintä ja vastaaminen kaikkiin asiakaspalveluumme verkkolomakkeemme kautta tuleviin kysymyksiin.
 • Pyydetyn aineiston lähettäminen (esim. asiakirjat ja tarjoukset).

Henkilötieto

 • Yhteystiedot: sähköposti.
 • Mahdolliset lähettämäsi huomautukset.

Oikeudellinen perusta

Oikeutetut edut. Suostumus. Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme täyttää sitoumuksemme, kun teet tiedusteluja.

Säilytysaika

Tietojasi käsitellään vain niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme vastata tiedusteluusi.  Kaikki tiedot poistetaan välittömästi sen jälkeen, kun tiedusteluun on vastattu, ja viimeistään 6 kuukauden kuluessa.

Suoramarkkinointi uutiskirjeemme kautta

Tarkoitus

 • Tuotteitamme ja palveluitamme koskevien tietojen ja tarjousten lähettämiseksi.

Henkilötietojen käsittely

 • Tunnistus.
 • Viestintä.

Henkilötieto

 • Tunnistetieto: nimi.
 • Yhteystiedot: sähköposti.

Oikeudellinen perusta

Suostumus.  Pyydämme suostumuksesi ennen henkilötietojesi rekisteröintiä.

Säilytysaika

Tietojasi käsitellään toistaiseksi. Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi ja peruuttaa tilauksesi jokaisessa uutiskirjeessä olevan linkin kautta. Poistamme henkilötietosi heti kun peruutat tilauksen.

Jos et jaa henkilötietojasi

Jos et jaa henkilötietojasi kanssamme, emme voi täyttää lakisääteisiä velvoitteitamme sinua kohtaan.

Henkilötietojesi turvallisuus

Haluamme, että voit aina tuntea olosi turvalliseksi, kun luovutat meille henkilötietojasi. Siksi olemme toteuttaneet tarvittavat turvatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja tuhoamiselta. Emme luovuta henkilötietojasi muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä nimenomaisesti määrätyllä tavalla.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme. Löydät aina uusimman version osoitteesta www.lkarmatur.com/en/privacy-policy/.

Tämä tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty 20.5.2022.