LK Armatur Verkkosivustomme Suomi
Sulje

Verkkosivustomme

LK Armatur – Kokonaistoimittaja

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme, joka on jaettu neljään tuotealueeseen.

LK 551 HydroMix

Venttiilit

LK Armaturin päätoimiala on venttiilien valmistus. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme jatkuvasti uusia tuotteita.

Standardit ovat korkeat, sillä asiakkaamme ja asiakkaamme odottavat meiltä paljon. Alan syvällisen tuntemuksemme ja viimeisimmän teknologian ansiosta voimme tarjota markkinoille erittäin laajan valikoiman sekä vakiotuotteita että edistyksellisiä, räätälöityjä erikoistuotteita.

Olemme usein mukana jo ideointivaiheessa ja voimme auttaa asiakkaitamme oikean tuotteen lisäksi myös kokonaispaketeilla, jotka säästävät aikaa ja rahaa.

Venttiilit
Heat regulation product

Elektroninen lämmönsäätö

Energiapulan riski, energian hintojen jatkuva nousu ja ilmaston lämpeneminen ovat luoneet suuren tarpeen kustannus- ja energiatehokkaille lämmitysjärjestelmille, joissa voidaan hyödyntää uusiutuvia energialähteitä.

Oma elektronisten lämmön- ja lämpötilansäätimien valikoimamme on koottu Smart-nimen alle. Yksinkertaisia, käyttäjäystävällisiä tuotteita, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet älykkäällä tavalla. Tuotevalikoimaan kuuluvat SmartComfort lämpötilansäätimet, SmartBio ja Smart Stove lämpötilaerosäätimet, SmartSol aurinkosäätimet ja SmartSolar aurinkopumppuyksiköt.

Elektroninen lämmönsäätö
Prefabrication

Esivalmistus

Esivalmistuksessa käsittelemme putkia ja komponentteja ja kokoamme niistä kokonaisuuksia. Esivalmistus voi olla mitä tahansa putkien taivuttamisesta huippuluokan räätälöityjen LVI-ratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen. Käsittelemme teräksestä, ruostumattomasta teräksestä ja kuparista valmistettua putkimateriaalia

Esimerkki esivalmistuksesta

Voimme ehdottaa kustannustehokkaita tuotteita uusimman taivutus-, hitsaus- ja suunnittelutekniikan avulla.

Esivalmistus
Accessories

Tarvikkeet

Jotta voimme olla kokonaistoimittaja ja vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, välitämme
Euroopan johtavien valmistajien valmistamia tarvikkeita.

Hyväksytyt tuotemerkit

Tiivis yhteistyömme Euroopan johtavien valmistajien kanssa tarkoittaa, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita. Välitämme yksinomaan vakiintuneita tuotemerkkejä, jotka on hyväksytty kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti. Tarvikkeita
käytetään pääasiassa räätälöityjen kokonaisratkaisujemme komponentteina.

Tarvikkeet